Tuoksut Hiustuotteet Ihonhoito Meikit
Parfym.se

Tietoa meistä

Hajuvesi.fiHajuvesi.fi on ruotsalaisen Parfym.se-sivuston suomenkielinen sisarsivusto, jolla palvelemme sinua suomeksi. Tilauksesi lähetetään Suomeen keskusvarastoltamme Ruotsista, jotta voimme ylläpitää mahdollisimman kattavaa valikoimaa ja kilpailukykyisiä hintoja.

Tilauksesi toimitetaan Suomeen tavallisesti 2-5 arkipäivässä valitsemastasi toimitustavasta riippuen.

HistoriaYrityksemme perusti vuonna 2005 pienestä ruotsalaisesta kylästä kotoisin oleva nuori mies, joka halusi tuoda muutoksen jäykältä tuntuneeseen kosmetiikkamaailmaan ja rikkoa sen rajoja.

Hän halusi luoda verkkoon vallankumouksellisen ympäristön, jonne jokainen oli taustasta riippumatta tervetullut ostamaan hajuvesiä ja jakamaan niiden ilon.

Toistakymmentä vuotta myöhemmin yrityksemme perintönä on edelleen sama kantava ajatus siitä, että kosmetiikka kuuluu kaikille ja sen tulee tuoda ihmisiä yhteen sekä lisätä ihmisten hyvää oloa.

Nykyään tuotevalikoimaamme kuuluvat paitsi hajuvedet, mutta myös ihonhoitotuotteet, meikit ja hiustuotteet.

Tavoitteenamme on tarjota sinulle alusta, jolla kosmetiikan ostaminen verkosta on helppoa, nopeaa ja vaivatonta.

Aitoja tuotteita aidoille ihmisilleTilatessasi tuotteesi meiltä voit aina olla varma tuotteidesi aitoudesta. Tavoitteenamme on voida tarjota sinulle laaja valikoima suosittuja tuotemerkkejä, joiden joukosta löytyy tuotteita jokaisen tarpeisiin.

Haluamme pitää valikoimamme monipuolisena, sillä uskomme, että erilaisiin tarpeisiin sopivat erilaiset tuotteet. Tämän vuoksi emme ole sitoutuneita mihinkään yksittäiseen ideologiaan, vaan edustamme lukuisia erilaisia tuotemerkkejä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavia, toimivia ja kiinnostavia tuotteita, joiden takana voimme ylpeästi seistä.

Suomenkielinen asiakaspalveluSuomenkielinen asiakaspalvelumme tekee parhaansa, jotta ostokokemuksesi verkkokaupassamme on onnistunut.

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen esimerkiksi tilaukseesi tai valikoimaamme, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin arkisin vuorokaudessa.

Suomen suosituin hajuvesikauppaRuotsissa jopa yli 40% verkossa myydyistä hajuvesistä myydään yrityksemme kautta ja olemme ylpeitä luottamuksesta, jonka olemme asiakkailtamme saaneet.

Myös Suomessa olemme saaneet asiakaskokemuksia keräävällä Trustpilot-sivustolla erityisen korkean arvosanan (4,5), joka perustuu jo lähes kolmeentuhanteen arvosteluun.

Asiakkaamme ovat kiitelleet mm. luotettavaa palveluamme, nopeita toimitusaikojamme sekä asioinnin helppoutta. Kaikki nämä ovat meille tärkeitä arvoja ja teemme parhaamme, jotta ne toteutuvat asiakkallemme vastaisuudessakin.

Hajuvesi.fi on ruotsalaisen Parfym.se-sivuston suomenkielinen sisarsivusto, jolla palvelemme sinua suomeksi. Tilauksesi lähetetään Suomeen keskusvarastoltamme Ruotsista, jotta voimme ylläpitää mahdollisimman kattavaa valikoimaa ja kilpailukykyisiä hintoja.

Tilauksesi toimitetaan Suomeen tavallisesti 2-5 arkipäivässä valitsemastasi toimitustavasta riippuen.

Historia

Yrityksemme perusti vuonna 2005 pienestä ruotsalaisesta kylästä kotoisin oleva nuori mies, joka halusi tuoda muutoksen jäykältä tuntuneeseen kosmetiikkamaailmaan ja rikkoa sen rajoja.

Hän loi verkkoon vallankumouksellisen ympäristön, jonne jokainen oli taustasta riippumatta tervetullut ostamaan hajuvesiä ja jakamaan niiden ilon. Ylellisten hajuvesien tulee olla jokaisen ulottuvilla, ei vain valikoidun joukon.

Toistakymmentä vuotta myöhemmin yrityksemme perintönä on edelleen sama kantava ajatus siitä, että kosmetiikka kuuluu kaikille ja sen tulee tuoda ihmisiä yhteen sekä lisätä hyvää oloa.

Nykyään useiden tuhansien tuotteiden valikoimaamme kuuluvat paitsi hajuvedet, myös ihonhoitotuotteet, meikit ja hiustuotteet. Laaja valikoima tekee meistä yhden suurimmista pohjoisen Euroopan kosmetiikkakaupoista.

Tarjoamme sinulle alustan, jonka kautta kosmetiikan ostaminen verkosta on helppoa, nopeaa ja vaivatonta.

100 % aitoja tuotteita, 100 % aidoille ihmisille

Tilatessasi tuotteesi meiltä voit aina olla varma tuotteidesi aitoudesta. Tuotteet tulevat keskusvarastollemme Ruotsiin suoraan tuotemerkkien virallisilta jälleenmyyjiltä tai tuotemerkeiltä itseltään. Näin yksittäisen tuotteen kulku valmistuksesta varastolle on jäljitettävissä ja voit olla varma siitä, että tuote on sellainen kuin pitääkin.

Valikoimamme on monipuolinen, sillä uskomme, että erilaisiin tarpeisiin sopivat erilaiset tuotteet. Tämän vuoksi emme ole sitoutuneita mihinkään yksittäiseen ideologiaan, vaan edustamme lukuisia erilaisia tuotemerkkejä. Meiltä löydät tuotteita useasta eri hintaluokasta, joten voit valita aina tilanteeseesi sopivan tuotteen.

Tarjoamme asiakkaillemme luotettavia, toimivia ja kiinnostavia tuotteita, joiden takana voimme ylpeästi seistä.

Suomenkielinen asiakaspalvelu

Suomenkielinen asiakaspalvelumme tekee parhaansa, jotta ostokokemuksesi verkkokaupassamme on onnistunut.

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen esimerkiksi tilaukseesi tai valikoimaamme, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Vastaamme yhteydenottoihin arkisin vuorokaudessa.

Suomen suosituin hajuvesikauppa

Ruotsissa jopa yli 40 % verkossa myydyistä hajuvesistä myydään yrityksemme kautta ja olemme ylpeitä luottamuksesta, jonka olemme asiakkailtamme saaneet.

Myös Suomessa olemme saaneet asiakaskokemuksia keräävällä Trustpilot-sivustolla erityisen korkean arvosanan (4,4), joka perustuu jo lähes 4000 arvosteluun.

Asiakkaamme ovat kiitelleet mm. luotettavaa palveluamme, nopeita toimitusaikojamme sekä asioinnin helppoutta. Kaikki nämä ovat meille tärkeitä arvoja ja teemme parhaamme, jotta ne toteutuvat vastaisuudessakin.

Kestävä kosmetiikka on vastuullamme

Ympäristön kantokyvyn huomioiminen on olennainen osa verkkokauppamme toimintaa. Isona toimijana meillä on iso vastuu myös ympäristövaikutuksista, joita verkkokaupan pyörittämisestä väistämättä syntyy. Olemme luoneet useita innovatiivisia ratkaisuja, jotka tekevät verkkokaupastamme hieman vihreämmän ympäristölle. Lue alta kestävämmistä toimintatavoista, jotka ovat osa arkeamme Hajuvesi.fi-kaupassa.

Kestävää on: vegaaninen kosmetiikka

Vegaaniset tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä niiden valmistamisessa ole vahingoitettu eläimiä tai hyönteisiä. Valikoimastamme yli 25 % on vegaanisia tuotteita, ja myös jatkossa aiomme kasvattaa tätä lukua entisestään. Katso tältä sivulta kaikki vegaaniset tuotteet.

Vegaanisten tuotteiden lisäksi valikoimaamme kuuluu tuotteita, jotka on valmistettu kokonaan luonnonmukaisista ainesosista. Luonnonmukaisten ainesosien käyttö on usein ympäristöystävällisempää etenkin vesistöjen kannalta.

Kestävää on: ympäristöystävällinen toimitustapa

Tilausten toimitus muodostaa osansa verkkokaupan hiilijalanjäljestä. Siksi olemme panostaneet ympäristöystävällisen kuljetustavan valintaan. Fossiilivapaat toimitukset ja keskitetyt pakettiautomaatit keventävät ilmastokuormaa. Kun pakettiautomaattiin toimitetaan kerralla paljon tilauksia, on yksittäisen tilauksen hiilijalanjälki monta kertaa pienempi kuin kotiinkuljetuksessa.

Usean vuoden kestänyt yhteistyömme Budbee-toimituspalvelun kanssa mahdollistaa täysin fossiilittoman kuljetuksen ovellesi tai lähimpään Budbee-automaattiin. Budbee käyttää toimituksissaan sähköpyöriä ja -autoja, fossiilittomia polttoaineita ja niin kutsuttuja vihreitä terminaaleja, jotka ovat 100 % omavaraisia. Vaikuttavaa, eikö!

Kestävää on: fiksut pakkausmateriaalit

Ympäristöystävälliseen kuljetukseen kuuluvat olennaisesti myös kierrätettävät pakkausmateriaalit. Lähetämme tilaukset FSC-sertifioidusta paperista valmistetuissa kartonkilaatikoissa, jotka on helppo kierrättää pahvinkeräykseen sillä ne eivät sisällä muovipinnoitteita. Pahvilaatikot ovat kenties hieman tylsän näköisiä, mutta ekologisia.

Vähennämme toimitusten ympäristökuormaa entisestään pakkaamalla tuotteesi mahdollisimman tiiviisti – näin emme tule kuljettaneeksi valtavia määriä ilmaa, vaan pelkästään tuotteet ja niiden suojamateriaalit. Myös suojamateriaalit ovat 100 % kierrätettäviä joko muovi- tai kartonkijätteenä. Pyrimme paperittomuuteen, joten saat tilauksesi kuitin ja tuotelistan digitaalisesti sähköpostiisi. Tämä vähentää paperijätteen syntyä.

Tuotevalikoimamme täydentyy jatkuvasti tuotteilla, joihin saat tilattua täyttöpakkauksen (refill). Täyttöpakkaus pienentää tuotteen hiilijalanjälkeä, kun ulkopakkaus voidaan käyttää useita kertoja uudelleen. Kun valitset uudelleentäytettävän tuotteen, ympäristö kiittää. Esimerkiksi kotimainen Lumene tarjoaa moniin tuotteisiinsa ekologisen täyttöpakkauksen. Myös lukuisat tuoksuvalmistajat, kuten Armani, valmistavat tuoksuihinsa refill-pakkauksia.

Näin kierrätät kosmetiikkatuotteesi

Voit itse tehdä paljon pienentääksesi kosmetiikan hiilijalanjälkeä. Suomessa kosmetiikan tuotepakkaukset helppoa kierrättää kotitalousjätteen mukana tai viedä erillisille keräyspisteille.

  • Vajaat pakkaukset: jos tuotetta on vielä jäljellä, etkä voi käyttää sitä loppuun, tyhjennä tuote poltettavaan sekajätteeseen lavuaarin tai vessanpöntön sijaan. Polttaminen varmistaa, että vesistöihin ei kasaudu kemikaaleja.
  • Vaaralliset jätteet: kynsilakat, kynsilakanpoistoaineet ja aerosol/painepakkauksiin pakatut ei-tyhjät hiuslakat ja deodorantit kierrätetään vaarallisena jätteenä erillisellä keräyspisteellä. Myös alkoholipitoiset aineet kuten hajuvedet ja partavedet ovat vaarallista jätettä.
  • Täysin tyhjät ja paineettomat metalliset aerosolipullot (hiuslakka, deodorantti): voi lajitella metallijätteeseen.
  • Täysin kuivunut kynsilakka: voi lajitella sekajätteeseen.
  • Muovipakkaukset: kierrätä kosmetiikan muovipakkaukset pakkausmuovin mukana, mutta poista niistä mahdolliset pumput tai muut eri materiaaleja sisältävät osat. Pumppu kuuluu sekajätteeseen.
  • Lasipakkaukset: tarkista, soveltuuko lasimateriaali kierrätykseen pakkauksen tiedoista. Useimmiten kosmetiikkalasi on erikoisvalmisteista, joten se lajitellaan sekajätteenä.
  • Kartonkipakkaukset: kierrätä kartonkijätteen mukana.
Parfym.se
Ostoskori (0) Ostoskori (0)

Ilmainen toimitus 49€ tilauksiin!