Voit valita tilausta tehdessäsi haluamasi toimitustavan alla olevien toimitustapojen joukosta. Toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta ja näet ne kassalla tilausta tehdessäsi. Huomioithan, etteivät kaikki toimitustavat ole välttämättä saatavilla kaikkialla Suomessa. Näet kassalla, mitkä toimitustavat ovat saataville omaan toimitusosoitteeseesi.Toimitamme yli 100 euron tilaukset ilman postikuluja.

 

Posti Paketti, 4,95€

Toimitusaika 3–5 arkipäivää. Kun tilauksesi on käsitelty varastollamme, saat sähköpostiisi lähetysilmoituksen, joka sisältää Postin seurantatunnuksen. Voit seurata tilauksesi kulkua Postin sivustolla seurantatunnuksen avulla. Huomioithan, että lähetystunnuksen seuranta Postin järjestelmässä on mahdollista vasta kun lähetys on saapunut Ruotsista Suomeen ja käsitelty Postin lajittelukeskuksessa. Tavallisesti tähän menee 1–3 arkipäivää. Tätä ennen lähetyksen kulkua ei ole mahdollista seurata. Posti toimittaa lähetyksen lajittelukeskuksestaan eteenpäin valitsemaasi noutopisteeseen tavallisesti 1–2 arkipäivässä. Kun lähetyksesi on rekisteröity Postin lajittelukeskuksessa, voit saada lisätietoja siitä olemalla yhteydessä Postin asiakaspalveluun.

 

PostNord Tavarakirje, 3,95€

Toimitusaika 4–7 arkipäivää. PostNord Tavarakirjeet lähetetään ilman seurantatunnusta, minkä vuoksi niiden kulkua ei ole mahdollista seurata. Tavarakirje toimitetaan asiakkaan postilaatikkoon, mutta mikäli tämä ei ole mahdollista, toimitetaan tilaus Postin toimipisteeseen. Asiakkaalle lähetetään postitse noutoilmoitus, jolla tilauksen voi noutaa. Huomioithan, ettei Posti jakele kirjelähetyksiä kaikkina arkipäivinä, mikä voi vaikuttaa lähetyksen toimitusaikaan.

 

Budbee Box, 4,95€

Toimitusaika 2–4 arkipäivää. Tilauksesi toimitetaan varastoltamme Budbeen terminaaliin, josta se kuljetetaan valitsemaasi Budbeen pakettiautomaattiin. Saat alustavan arvion ajankohdasta, jona lähetys toimitetaan pakettiautomaattiin ja uuden ilmoituksen (tekstiviestitse tai sovelluksen kautta), kun pakettisi on valmis noudettavaksi. Jos toimituksen kohdalla ei näy päivämäärää tai aikaa, eivät tuotteesi ole vielä saapuneet Budbeen terminaaliin. Saat Budbeelta heti tiedon, kun tuotteesi ovat saapuneet.

 

Budbeen kotiinkuljetus, 5,95€

Toimitusaika 2–4 arkipäivää. Näet tilausta tehdessäsi, koska tilauksesi toimitetaan kotiin. Saat toimituspäivänä lounasaikaan viestin, joka ilmoittaa toimitusajan tunnin tarkkuudella. Klo 17 jälkeen voit seurata Budbeen sovelluksella pakettisi kuljettajaa reaaliajassa. Viimeisin saamasi tekstiviesti tai sovellusilmoitus kertoo pakettisi tilan. Jos toimituksen kohdalla ei näy päivämäärää tai aikaa, eivät tuotteesi ole vielä saapuneet Budbeen terminaaliin. Saat Budbeelta heti tiedon, kun tuotteesi ovat saapuneet. Voit muuttaa toimituksen päivämäärää ja kellonaikaa ennen klo 12 toimituspäivänä. Voit myös pyytää lähettiä jättämään pakettisi ovesi ulkopuolelle, jos et esimerkiksi ole kotona toimitusajankohtana. Jos et ole pystynyt valitsemaan ovelle jättämistä, saat ilmoituksen epäonnistuneesta toimituksesta sekä linkin, jonka kautta voit varata uuden toimitusajan.