Ostosehdot

Yleiset

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias tilataksesi meiltä. Jos olet alle 18-vuotias, tarvitset holhoojan luvan ennen tilaamista.

Hajuvesi.fi toimittaa ainoastaan Suomessa (ei Ahvenamaalle). Siskosivumme www.parfym.se toimittaa Ruotsissa. 

 

Hinnat

Kaikkiin hintoihin kuuluu 24% arvonlisävero.

 

Maksutapa

Klarna Checkout:in kautta tarjoamme laskumaksuja, tilimaksuja, korttimaksuja ja suoramaksuja. Klikkaa tästä nähdäkseen Klarnan täydelliset ehdot.

 

Rahti

Toimitusaika

Tilaus joka on vastaanotettu ennen kello 14.00 lähetetään yleensä samana päivänä. Postin toimitusaika on sitten 2-4 arkipäivää.

Rahtimaksu

Yleensä 3,95 €  

Palautusoikeus

Ota aina yhteyttä asiakaspalvelu@hajuvesi.fi:n ennen tavaran palauttamista, oli kyse mistä tahansa.

Kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus perua ostoksesi 14 päivän sisällä. Palautusaika alkaa sinä päivänä, kun olet vastaanottanut tilauksesi tai olennaisen osan siitä.

Palautusoikeus on ainoastaan voimassa, jos tuote on alkuperäisessä kunnossa. Asiakkaalla on oikeus tutkia tuotetta, mutta sinetin poistaminen  sekä tuotteen kokeileminen on kielletty.

 

Reklamaatio

Ota aina yhteyttä asiakaspalvelu@hajuvesi.fi:n ennen tavaran palauttamista, oli kyse mistä tahansa.

Jos tuote on vahingoittunut tai väärä, se pitää reklamoida kohtuullisen ajan sisällä (kuluttajansuojalain mukaan 3 vuoden sisällä). Reklamaatio tehdään lähetyslistan kääntöpuolelle. Kuvaile virhettä tarkasti ja ilmoita, jos haluat uuden tuotteen tai rahat takaisin.

Asiakkaan voi olla pakko maksaa palautusrahdista rippuen reklamaation luokasta. Jos palautus on hyväksytään, asiakkaan mahdolliset maksut korvataan aina. (Palautusrahti)

Jos reklamaatiota ei hyväksytä, tuotteen uudelleen lähettäminen maksaa 10 €.

 

Korvaus

Jos kauppa on purettu oikeudenmukaisesti, esimerkiksi palautusoikeuden tai reklamaation takia, korvaamme aina kuluttajalle 30 päivän sisällä.

 

Luottamuksellisuus ja henkilötietolaki

Kun rekisteröidyt jäseneksi tai teet tilauksen, hyväksyt, että tallennamme tietosi  yrityksessämme, jotta sitoumuksen täyttäminen teitä vastaan olisi mahdollinen. Emme koskaan luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle.

 

Virhe/loppuunmyynti ja hintamuutokset

Emme vastaa mahdollisista painovirheistä. Vain Hajuvesi.fi:stä riippumattomat muutokset, kuten arvonlisäveron, valuuttakurssien tai muiden julkisten maksujen muutokset voivat nostaa tuotteiden hintoja.